avanceret søgning

 

Fremvisning
Hos bSpain har vi forståelse for, at du vil besøge Costa Blanca, Costa Cálida og deres omkringliggende områder, før du køber en ejendom i Spanien. Derfor har vi arrangeret billige inspektionsture med alt inkluderet. Når du beslutter dig for at melde dig til, sørger vi for:

 • Dine flybilletter, deriblandt lufthavnstransport i Spanien.
 • Hotelindlogering i Spanien.
 • Ledsagede fremvisninger af ejendomme og områder.
 • Alle måltider - morgenmad, frokost og aftensmad.
 • Vores service begynder sågar før du forlader dit hjem, når din personlige ejendomsledsagerrerpræsentant foretager et høflighedsvisit, så du ved, hvem der vil byde dig velkommen i lufthavnen, når du ankommer.

  Du vil derefter opleve en afslappet fremvisning af de ejendomme og områder, der opfylder dine krav og budget. Men din personlige ejendomsledsagerrepræsentants rolle går ud over blot at vise dig rundt. Han eller hun vil også forklare og rådgive dig i købeprocessen, mulige finansieringsmuligheder og kontraktbetingelserne, af hvilke et depositum på 3.000 € er krævet for at sikre dig din valgte ejendom.

  Det er således praktisk at have de nødvendige pengemidler med dig, når du tager på inspektionstur. Derved undgår du at vende tilbage vel vidende, at en eller anden højst sandsynligt sikrer sig den ejendom, du havde valgt.

  Når vi har kørt dig til lufthavnen, vil du fejre din købsbeslutning, mens du ser frem til den dag, du kan nyde din nye bolig i Spanien.

  Kontakt os  og bestil din inspektionstur nu!